We mogen weer!

We mogen weer!

We mogen weer!

https://jvputten.nl/we-mogen-weer/

Hoi allemaal,

Wat geweldig dat we weer konden starten met JV! Alweer twee avonden gehad in de Aker, met wat kleine aanpassingen. Maar het belangrijkste is dat we elkaar konden ontmoeten en weer samen bijbelstudie konden doen. Heel fijn!

De eerste avond hebben we het gehad over vertrouwen op God. Is dat moeilijk als je God niet kan zien? We keken naar personen uit de Bijbel die vertrouwden op God. Wat kunnen we van hen leren?
Nog een mooie tekst uit Spreuken waar je over na kunt denken:
‘Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet op eigen inzicht. Denk aan Hem bij alles wat je doet, dan baant Hij voor jou de weg.’

Afgelopen vrijdag kwam de bijbelstudie weer uit Spreuken. Het ging deze keer over kennis van de Bijbel en over geloven met je verstand of met je gevoel. Wat een rijkdom dat we de Bijbel hebben! Dé manier om God te leren kennen. En over verstand en gevoel: geloven met je verstand geeft een stabiele basis, ook als het gevoel er soms niet is.

Naast de bijbelstudie is er ook altijd ontspanning. Deze keer in de vorm van levend stratego. Dit hebben we buiten gespeeld. Erg leuk?

Dank aan iedereen die heeft geholpen met de organisatie van deze avonden.

Komende vrijdag hopen we jullie weer te zien in de Aker!

Nog een mooie week verder.

Groet namens het bestuur

Posted By

Jeugdvereniging HDDWEDVL